Поздравление с Международным женским днем

Хаклă хĕрарăмсем!

Сире çурхи чи илемлĕ уявпа - Пĕтĕм тĕнчери хĕрарăмсен кунĕ ячĕпе чун-чĕререн саламлатпăр!
   Профессионализмпа яваплăх тата ĕҫе вăхăтра пурнăçлама пултарни хĕрарăмсене производствăра тата социаллă сферăра, управленире тата бизнесра, пур çерте те пысăк çитĕнÿсем тума май параççĕ.
   Аннесемпе мăшăрсене, хĕрсемпе йăмăксене, тус-юлташсемпе пĕрле ĕçлекенсене пула эпир, арçынсем, вăйлăрах тата ăнăçлăрах пулса пыратпăр, пурнăçра тата ĕçре çĕнĕ çитенÿсем тума тăрăшатпăр.
   Сирĕн ырă чĕрепе ăслăлăхран пахараххи нимĕн те çук. Эпир сире ăнлануллăхшăн тата ырă кăмăллă пулнăшăн, çемье вучахне упрама пĕлнĕшĕн, ачасене ăс-тăнлă та пултаруллă туса пăхса çитĕнтернĕшĕн чунтан юрататпăр, эсир пирĕншĕн тăрăшнине хаклатпăр, сирĕн илемпе мухтанатпăр!
   Уяв ячĕпе саламалса сире чун-чĕререн сывлăх, çемьере килешÿ тата ырлăх сунатпăр, çурхи кăмăл-туйăм яланах сирĕнпе пĕрле пултăр, ĕмĕтсемпе шухăшсем пурнăçа кĕччĕр, тăвансемпе çывăх çыннăрсемпе туслă та савăнса пурăнăр.

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                                                                    Ю.А. Иванов

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ                                                                      Д.Г. Иванов

Дорогие женщины!

Искренне поздравляем вас с самым прекрасным праздником -  Международным женским днем!

Профессионализм, ответственность и исполнительность позволяют женщинам достигать больших высот на производстве и в социальной сфере, в управлении и в бизнесе.

Благодаря вам – нашим мамам, супругам, дочерям, сёстрам, подругам, коллегам мы, мужчины,  становимся сильнее, успешнее, стремимся к новым рубежам в жизни и работе. Нет ничего ценнее, чем ваши добрые сердца и мудрость. Мы искренне любим вас за доброе сердце, радушие, бережное хранение семейного очага, достойное воспитание наших детей, ценим вашу заботу, гордимся вашей красотой!

От всего сердца желаем вам здоровья, семейного благополучия и добра. Пусть вас не покидает весеннее настроение, воплощаются в жизнь все замыслы и мечты, а родные и близкие люди постоянно окружают вас вниманием и заботой.

Глава Урмарского района                                                                                               Ю.А. Иванов

Глава администрации Урмарского района                                                                     Д.Г. Иванов